Voor meer informatie mail: info@vdhint.com

Vanderhoeven Int. B.V.

Vanderhoeven Int. B.V. is een solide familiebedrijf, opgericht vanuit passie voor het vak, gerichtheid op continuïteit en het ‘ ware ondernemerschap. Al ruim 25 jaar is Vanderhoeven in Nederland algemeen bekend als gespecialiseerd producent, toeleverancier en handelsonderneming op het gebied van hef-en hijsmiddelen en sjor-en vastzetmiddelen. Inmiddels is ons assortiment van standaard hijsbanden, rondstroppen en spanbanden, uitgebreid met een breed aanbod aan ‘specials’ (op maat gemaakt), staalkabels, kettingmaterialen en touwwerk. Onze producten zijn toepasbaar binnen alle mogelijke industrie-en bedrijfstakken, zoals on-en offshore, theatertechniek, infra, maritiem, visserij, transport, grond-, weg- en waterbouw, kraanbedrijven, recreatie/watersport en hulpdiensten.

Onze klanten hebben onze prioriteit en hierom staat u centraal in onze bedrijfsfilosofie. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, snelle levering vanuit eigen voorraad en eigen productie tegen een scherpe prijs. Om in al uw wensen tegemoet te komen, bieden wij veel mogelijkheden tot het produceren en leveren van maatwerk. Producten met uw naam en/of logo, afwijkende lengtes en tonnages, er is voor iedere toepassing een oplossing. Hierbij wordt u geadviseerd en ondersteund door onze klantenservice die beschikt over ruime kennis en (praktijk)ervaring.

Eigen Productie & Voorraad
Onze specials & maatwerk producten worden vervaardigd in Nederland, waar wij een van de laatste producenten zijn met een eigen productiefaciliteit, een volledig assortiment producten en een eigen voorraadmagazijn. Hier produceren wij de standaard producten op voorraad en worden de maatwerkproducten gefabriceerd. Mede hierdoor kunnen wij snelle levertijden bieden, waarbij vandaag besteld, vandaag verzonden tot de mogelijkheden behoort. Via een internationaal distributienetwerk verzenden wij dagelijks de bestellingen naar onze klanten. De producten voldoen aan de daaraan gestelde eisen en normeringen, waaronder VGS, DIN CE en NEN-EN.